Julia van der Neut pupil van de week

JuliaVanDerNeut

Mijn naam is Julia van der Neut. Ik ben 10 jaar oud en speel in Nivo 3 (CMV6) in de Hoorn Waterlandcompetitie.

Vrijdag 13 april was het zover. Ik was pupil van de week en mocht meespelen met Nivo Dames 2. Ik werd in de sporthal keurig ontvangen door Tessa Siebenlist, zij heeft mij deze avond begeleid.

Ik heb samen met Nivo Dames 2 een warming-up gedaan.
Tijdens de warming-up heb ik met Amber Been mijn persoonlijk record overspelen verbeterd ?.

Toen was het zover, de wedstrijd begon en ik mocht de eerste bal serveren! Dames 2 speelde deze avond tegen Simokos. Later mocht ik de stand bijhouden. Natuurlijk heeft Nivo Dames 2 deze wedstrijd gewonnen en wat kunnen ze hard serveren!

Ik heb genoten en ik hoop dat ik later net zo goed kan volleyballen als deze dames.

Julia van der Neut

Denise van Loef pupil van de week

Pupil van de week Denise van Loef

Hallo mijn naam is Denise van Loef, ik speel in Nivo C1 in de waterland competitie. Op vrijdag 26 Januari was ik pupil van de maand, waar ik bij de dames 2 van Nivo aanwezig mocht zijn. Nadat ik me eigen gemeld had werd ik opgehaald door Sarah die mij de hele avond begeleide. Sarah bracht me naar het team toe waar ik mee mocht doen aan de warming-up, dit gaat heel anders dan bij ons in het team. Na de warming-up een kleine team bespreking met de coach. Na de bespreking mocht ik de eerste bal tegen Voluit serveren wat goed ging dit punt was voor ons. De avond eindigde in een 4-0 overwinning voor Nivo DS2. Na afloop hebben we samen met Sarah en mijn ouders nog wat gedronken en de wedstrijd doorgesproken, ik heb een leuke avond gehad en genoten van de wedstrijd.

Denise van Loef

 

 

Kirsten Huberts pupil van de week

20170407 192113

 

Hoi, ik ben Kirsten Huberts en speel in de C1. Vanaf mijn 7e jaar zit ik op volleybal en doe dit nog steeds met plezier. Vrijdag 7 april mocht ik meespelen met het damesteam. Eerst met het team de warming-up. Sandra, die in het damesteam speelt maar ook mijn trainster is, begeleidde mij een deel van deze avond. Dit vond ik heel leuk.

Toen de wedstrijd begon mocht ik met de eerste service beginnen. Ik mocht tijdens het spelen gelijk ervaren dat het net een stukje hoger is dan ik gewend ben. Na de eerste service mocht ik op de reservebank meekijken hoe de wedstrijd verder verliep. Hier heb ik van genoten! Het team is actief, scherp in hun reactie, yellen veel en leuk, weten duidelijk hun positie in het veld en spelen in drieën. Ik vond het leerzaam en leuk om naar te kijken.

Groetjes, Kirsten


 

   

Wij worden onder andere gesponsord door:

4D Wereld Masages