NIVO MA-1 kijkt terug op een succesvol seizoen 2017-2018

NIVO MA-1 kijkt terug op een succesvol seizoen 2017-2018.

Teamfoto compleet 2017 2018 MA1 3

 

De meiden van de MA-1 hebben het seizoen 2017-2018 twee keer als 2e achter Dinto afgesloten in de competitie. Zowel in de 1e als 2e speelhelft was Dinto helaas te sterk voor onze meiden. Waar in de eerste speelheft Simokos het nog spannend heeft gemaakt wie de 2e plaats zou bezetten was het in de tweede speelhelft al veel eerder duidelijk. Dinto en NIVO zouden samen om de eerste plaats gaan strijden. Tot op de laatste wedstrijddag was het nog erg spannend, beide teams verloren in de laatste wedstrijden verrassend nog een puntje. Hoewel Dinto in punten voor stond op NIVO, moest er nog wel gestreden worden om op eigen kracht kampioen te worden. Na de eerste set was het dan ook zover, ondanks dat de meiden er hard voor hebben geknokt was Dinto te sterk en na de eerste set kampioen. Ondanks het verlies in de “finalewedstrijd” kijken we terug op een heel mooi seizoen.

 

De resultaten van dit jaar zijn dan ook om trots op te zijn:

2e plaats Eerste speelhelft Meisjes A 1e Klasse,

2e plaats Tweede speelhelft Meisjes A 1e Klasse,

10e plaats Holland Top Jeugd toernooi Meisjes B.

 

Teamfoto HTJ 2017 2018 B niveau 1Op het Holland Top Jeugd toernooi hebben vijf meiden van de MA-1 (Loïs, Lotte (niet op de foto), Maartje, Danique en Lisanne), aangevuld met 3 meiden uit de MB-1(Danique P, Elke en Mieke) een heel mooi toernooi gespeeld. Op de eerste dag 4,5 punt gehaald, de tweede dag nog een punt erbij en zodoende mochten ze strijden om de plek 9 t/m 16 op de laatste wedstrijddag. Na twee wedstrijden met 2-1 winst te hebben binnengehaald, beide met 0-1 achter gestaan, mochten de meiden strijden om plaats 9. Ondanks een mooie strijd is het niet gelukt om die wedstrijd naar onze hand te zetten, de 0-2 gaf uiteindelijk recht op een mooie 10e plaats (van de 20 teams) en daar waren we super trots op.

 

Kortom wij kijken terug op een heel mooi, gezellig en vooral plezierig seizoen met mooie behaalde resultaten. Namens de coaches heel erg bedankt voor dit leuke seizoen en op naar volgend jaar.

Sportieve groet van twee trotse coaches,

Frank Andrioli en Peter Vegter

 


 

   

Wij worden onder andere gesponsord door: