NIVO Lipdub 6 januari 2018

Op 6 januari hebben heel veel leden van NIVO meegedaan aan de volleybal lipdub. Op de tekst en muziek van het nummer "Don't Stop Me Now (Remastered 2011)" van Queen is deze gave video gemaakt. 

Iedereen bedankt voor zijn deelname en inzet.


 

NIVO MA-1, 2e in de eerste speelhelft 1e klasse Meisjes A.

 

IMG 4543 verkleind

Staand: Maartje, Luna, Sanna, Danique en Loïs. Knielend: Lotte, Meyra en Lisanne. Liggend coach Frank Andrioli en niet op de foto Petra en coach Peter Vegter.

 

Vrijdag 15 dec. 2017 hebben de meiden van de MA-1 de laatste wedstrijd in de eerste speelhelft van de A-competitie 2017/2018 gespeeld. Met, als  ze nog 3 punten zouden halen, een tweede plaats in het vooruitzicht, moesten zij op bezoek bij de nummer 5 van dat moment Simokos MA-2. Op zich zou dat geen probleem moeten zijn, maar je weet het maar nooit, de bal is rond. Na het warmdraaien en inspelen was het dan zover, de wedstrijd kan gaan beginnen.

De eerste set werd met 19-25 binnengehaald en het eerste van de drie punten was een feit. Het spreekwoord “een goed begin is het halve werk” klopte deze avond als een bus, want de volgende sets werden met 15-25, 21-25 en 20-25 binnengehaald waardoor de tweede plaats een feit is. Een hele knappe prestatie van de negen meiden die dit seizoen voor het eerst in de A-competitie spelen, ondanks dat meer dan de helft nog een B-leeftijd heeft. De  nieuwste aanwinst (Danique Stam) voelt zich dan ook helemaal thuis in het team en geniet elke wedstrijd met een glimlach van oor tot oor. De sfeer in het team is dan ook heel erg goed, en soms zo goed dat ze tijdens het spel elkaar aansteken met de slappe lach. De meiden groeien steeds meer in het spel en gaan ook steeds beter, gevarieerder en slimmer spelen. Zo worden er de laatste tijd veel 3 meter aanvallen gespeeld, zit er veel variatie in het spelverdelen, zowel voor- als achterover en worden de ballen zowel door de buitenspeelster als de middenaanvallers er lekker ingeramd. Ontzettend leuk om te zien hoe de dames zich steeds verder ontwikkelen en er plezier in hebben. Uiteraard door de inzet van de dames zelf, maar ook door de trainingen die ze krijgen bij NIVO en op de verschillende regiotrainingen. Dames ga zo door.

Wij kijken dan ook uit naar de tweede speelhelft en zijn erg benieuwd naar de tegenstanders, hopelijk zijn het andere teams dan die we nu zijn tegengekomen en kunnen de dames nog verder in hun spel groeien.

Namens twee trotse coaches,

Frank Andrioli en Peter Vegter


 

Holland Top Jeugd 2017 - 2018

De top van de jeugdvolleyballers uit Regio West ontmoeten elkaar op dit toernooi om uit te maken welk team het sterkste is.

Voor seizoen 2017/2018 zijn de volgende speeldata vastgelegd:

  1. 26 november 2017 Almere / Haarlem
  2. 04 februari 2018 Zwaag/Enkhuizen/Warmenhuizen
  3. 22 april 2018 Almere/Huizen/Zwaag

Dit jaar zal NIVO zich inschrijven met de volgende teams :

  1. Meisjes A (Geboren op of na 1-10-1999)
  2. Meisjes B (Geboren op of na 1-10-2001)
  3. Meisjes C (Geboren op of na 1-10-2003)
  4. Jongens B (Geboren op of na 1-10-2001) Een team bestaande uit jongens van Madjoe, Simokos en NIVO.

 

In tegenstelling tot de voorgaande jaren zal er nu een selectie plaatsvinden en gaan we proberen de beste speelsters te selecteren. Het is dus niet meer vanzelfsprekend dat als je in een team speelt je ook met dit team naar de Holland Top Wedstrijden gaat. De selectie zal door de trainers gedaan worden. Dispensatie speelsters zijn door de organisatie van het Holland Top Jeugd toernooi niet toegestaan.

 

 

 

   

Advertenties