Julia van der Neut pupil van de week

JuliaVanDerNeut

Mijn naam is Julia van der Neut. Ik ben 10 jaar oud en speel in Nivo 3 (CMV6) in de Hoorn Waterlandcompetitie.

Vrijdag 13 april was het zover. Ik was pupil van de week en mocht meespelen met Nivo Dames 2. Ik werd in de sporthal keurig ontvangen door Tessa Siebenlist, zij heeft mij deze avond begeleid.

Ik heb samen met Nivo Dames 2 een warming-up gedaan.
Tijdens de warming-up heb ik met Amber Been mijn persoonlijk record overspelen verbeterd 😉.

Toen was het zover, de wedstrijd begon en ik mocht de eerste bal serveren! Dames 2 speelde deze avond tegen Simokos. Later mocht ik de stand bijhouden. Natuurlijk heeft Nivo Dames 2 deze wedstrijd gewonnen en wat kunnen ze hard serveren!

Ik heb genoten en ik hoop dat ik later net zo goed kan volleyballen als deze dames.

Julia van der Neut

Denise van Loef pupil van de week

Pupil van de week Denise van Loef

Hallo mijn naam is Denise van Loef, ik speel in Nivo C1 in de waterland competitie. Op vrijdag 26 Januari was ik pupil van de maand, waar ik bij de dames 2 van Nivo aanwezig mocht zijn. Nadat ik me eigen gemeld had werd ik opgehaald door Sarah die mij de hele avond begeleide. Sarah bracht me naar het team toe waar ik mee mocht doen aan de warming-up, dit gaat heel anders dan bij ons in het team. Na de warming-up een kleine team bespreking met de coach. Na de bespreking mocht ik de eerste bal tegen Voluit serveren wat goed ging dit punt was voor ons. De avond eindigde in een 4-0 overwinning voor Nivo DS2. Na afloop hebben we samen met Sarah en mijn ouders nog wat gedronken en de wedstrijd doorgesproken, ik heb een leuke avond gehad en genoten van de wedstrijd.

Denise van Loef

 

 

Kirsten Huberts pupil van de week

20170407 192113

 

Hoi, ik ben Kirsten Huberts en speel in de C1. Vanaf mijn 7e jaar zit ik op volleybal en doe dit nog steeds met plezier. Vrijdag 7 april mocht ik meespelen met het damesteam. Eerst met het team de warming-up. Sandra, die in het damesteam speelt maar ook mijn trainster is, begeleidde mij een deel van deze avond. Dit vond ik heel leuk.

Toen de wedstrijd begon mocht ik met de eerste service beginnen. Ik mocht tijdens het spelen gelijk ervaren dat het net een stukje hoger is dan ik gewend ben. Na de eerste service mocht ik op de reservebank meekijken hoe de wedstrijd verder verliep. Hier heb ik van genoten! Het team is actief, scherp in hun reactie, yellen veel en leuk, weten duidelijk hun positie in het veld en spelen in drieën. Ik vond het leerzaam en leuk om naar te kijken.

Groetjes, Kirsten


 

 

Esmay Pieterse pupil van de week

DSC 7674 1

Hallo, ik ben Esmay Pieterse en speel zelf bij de C2 van NIVO en vind het dus heel leuk dat ik pupil van de week mocht zijn. Ik kwam binnen en kreeg een shirtje van Nivo-Westvolver Dames 1. Ze waren allemaal heel aardig tegen mij. Toen we allemaal klaar waren met omkleden gingen we de zaal in. Hier begonnen we met de warming-up. We waren ingelopen dus gingen we inspelen. Dit deed ik samen met Emi. Uiteindelijk gingen we inslaan, ik vond dit erg leuk, vanwege het hoge net en goede set-ups. We wisselden van kant en na het inslaan gingen we serveren. Ik was erg verbaasd dat het zo goed ging.

En toen begon de wedstrijd. Ik mocht de eerste bal opslaan. De bal kwam zachtjes terug, ik kon hem naar de set-upper Sandra pasen en kreeg ook een mooie set-up, waardoor ik kon slaan. Hiermee maakte ik een punt. Na dit punt begon de echte wedstrijd. Ik vond het erg leuk om naar te kijken. Uiteindelijk hadden ze 4-0 gewonnen van V.V.A. De laatste set mocht ik nog even de puntentelling doen. Ik ging mij daarna omkleden. Joyce was jarig en ik mocht gezellig een stukje taart mee eten. Rond tien uur ging ik weg. Ook nog daarna bleef ik enthousiast over hoe leuk ik het vond om pupil van de week te zijn.

Groetjes Esmay


 

Mika Comis Pupil van de week.

mika small

Hoi ik ben Mika Comis en ik was pupil van de week.

Als pupil van de week mag je met de heren of vrouwen meedoen. Ik mocht met de heren 1 meedoen. In de kleedkamer bij Nivo heb ik alle spelers ontmoet. Eerst moest ik inlopen en daarna inspelen.

Ik mocht als pupil de eerste service doen. Ik was bang dat ik in het net zou slaan maar gelukkig ging het goed. Na mijn service moest ik op de bank zitten en ging ik tellen. De eerste zet verloor Nivo maar de tweede wonnen ze. helaas verloren ze de derde weer en stonden ze 1-2 achter. De vierde set werd weer gewonnen door Nivo en toen stond het 2-2. Toen moest er een vijfde set gespeeld worden. Nivo won die vijfde set en had daarom gewonnen met 3-2.

Ik vond het heel leuk en heb ook nog wat geleerd.


 

Isa Hoogland pupil van de week.

Isa

 

Hoi ik ben Isa Hoogland en speel in de C1. Afgelopen vrijdag 9 april mocht ik aanwezig zijn bij het damesvolleybal. Om 19.00 uur werd ik opgewacht bij de sporthal door Marco van Loef .

Ik moest mij eerst gaan omkleden in het tenue van Nivo. Daarna ging ik kennismaken met de speelsters van het team. We moesten eerst de warming up doen. Daarna gingen we inspelen en mocht ik aanwezig zijn bij het tossen (dan moet je kiezen voor kop of munt en mag je kiezen voor service of voor veld). Wij mochten kiezen en kozen voor de service.

Hoe het ging: Eerst ga je met het team handjeklappen, daarna ga je de tegenspelers een hand geven en succes wensen, dan is er teamoverleg met de coach en toen mocht ik beginnen met serveren (gelukkig ging mijn opslag goed J). Na de service moest ik uit het veld en mocht ik op de bank gaan zitten naast de reserve speelster. Het was heel leuk om te zien want je leert een heleboel nieuwe dingen zoals: ze bewogen heel veel maar kwamen altijd weer terug op hun positie en er was een speelster in een ander kleur shirt, zij mocht alleen achter staan anders ging zij eruit.

Het was een leuke avond en ik heb heel veel geleerd